Lajme Shqip Monday, 25 March 2013 19:16

Ata kanë thënë se kanë dëgjuar “pohime të besueshme për frikësim të votuesve dhe keqpërdorim të burimeve shtetërore gjatë fushatës”.

OSBE vlerëson se janë të nevojshme reforma të mëtejshme në ligjin zgjedhor, “për të adresuar mangësitë në Kodin Elektoral”.

Vëzhguesit e këtij mekanizmi kanë thënë se Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka punuar në mënyrë efikase dhe transparente.

Me pothuajse të gjitha votat e numëruara, VMRO-DMNE ka fituar shumicën e komunave.(LajmeShqip.com)