Lajme Shqip Saturday, 04 June 2011 12:23

Tokio – Qeveria e Tokios ka ngrirë llogari të liderit libian Moamer Gadafit si dhe mjete të familjarëve të afërt të tij në vlerë prej 350 miliradë jenë (rreth 4,4 miliardë dollarë).

Vendimi është marrë lidhur me rezolutën e KS së KB-së, theksojnë autotitetet japoneze. Sanksionet janë për 18 persona fizik libian dhe organizata në mesin e të cilëve edhe Gadafi.