Lajme Shqip Monday, 22 April 2013 16:17

Sipas rezultateve përfundimtare të komisionit zgjedhor, del se Vujanoviq ka fituar 51.21% të votave, kurse kundërkandidati i tij Miodrag Llekiq 48.79%.

Shtabi zgjedhor i Llekiqit ka parashtruar ditë më parë 17 ankesa në KShZ, për disa vendvotime, dhe duke kërkuar që të përsëriten zgjedhjet me potë.

Shifrat e dhëna nga mbledhja e sotme e KShZ-së flasin se në zgjedhjet e 7 prillit kanë votuar 326.803 qytetarë me të drejtë vote, kurse me postë votuan 11.708 qytetarë.(LajmeShqip.com)