Lajme Shqip Sunday, 12 June 2011 14:31

Damask – Ushtarët dhe tanket siriane kanw hyrë në qytetin kryengritës verilindor, Xhisër ash Shugur me ç’rast arrestuan edhe disa kryengritës.

Qeveria siriane deklaroi se Xhisër ash Shugur është në kontrollin e ushtarëve dhe se në qytet javën e kaluar janë vrarë 120 policë.

Këmbim zjarre midis ushtarëve dhe grupeve të armatosura ka edhe në periferi dhe në qytet.