Lajme Shqip Tuesday, 23 April 2013 16:24

SPANJE – Dy persona të dyshuar për terrorizëm dhe që kanë lidhje me arrestimet e anëtarëve të al-Kaidës në Saragozza dhe Murcia, në Spanjë, besohet të kenë lidhje edhe me terroristët e Bostonit, të cilët organizuan atentatin në Maratonën e qytetit, njoftuan burime policore spanjolle.
Kjo hipotezë u ngrit nga policia spanjolle, sipas të cilës profili i tyre ”është shumë i ngjashëm me atë të dy personave përgjegjës për atentatin më të fundit të kryer në Maratonën e Bostonit”, njoftohej në faqen e internetit të gazetës spanjolle ”El Pais”.(LajmeShqip.com)